Categorieën
Geen categorie

Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

AudFun Spotify Music Converter 1.12.0 for Win


AudFun Spotify Music Converter 1.12.0 for Win

 

Omschrijving:

AudFun Spotify Music Converter is een professionele muziekdownloader en converter voor Spotify. Je kunt het gebruiken om Spotify-tracks, afspeellijsten, albums, podcasts, enz. Te downloaden voor offline luisteren. Het belangrijkste is dat het Spotify-muziek kan converteren naar MP3, WAV, FLAC of andere veelgebruikte formaten. Daarom kun je ze eenvoudig beluisteren op elk gewenst apparaat of elke speler. Dankzij de geavanceerde technologie kan AudFun Spotify Music Converter Spotify-nummers met een snelheid tot 5x converteren, terwijl de verliesvrije kwaliteit behouden blijft. De belangrijkste kenmerken van AudFun Music Converter zijn als volgt: - Download Spotify-muziek, podcasts en afspeellijsten met gratis accounts. - Converteer de Spotify-nummers met 5x snelheid in verliesvrije kwaliteit. - Converteer Spotify naar MP3, FLAC, M4A, WAV, AAC en M4B. - Bewaar Spotify-nummers voor altijd en speel ze op elk apparaat.


Download grootte: 3 MB

Normale prijs: $14.95 per month
Ontwikkeld door: AudFun

Tijd tot de actie afloopt: 20 uur en 41 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *