Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

WinX HD Video Converter Deluxe 5.15.6


WinX HD Video Converter Deluxe 5.15.6

 

Omschrijving:

Heb je ooit struikelde over een video afspelen in de problemen (bevriezen, bekleding, zwart scherm)? Heb je ervaren video vast te zitten was een probleem tijdens het uploaden of zijn geweest in een situatie dat je Sony Vegas kan niet importeren van de video ' s waar je schiet uit camcorder? Al deze problemen kunnen worden veroorzaakt door incompatibele video type (formaat), video codec, omvangrijke video-formaat, en veel meer redenen. In de meeste gevallen de problemen kunnen worden opgelost met de hulp van een veilige en betrouwbare video tool zoals WinX HD Video Converter Deluxe.

Met de nieuwste versie van WinX HD Video Converter Deluxe V5.15.6, bent u in staat om te zetten/transcode een video in MP4 (H. 264) dat is meer op grote schaal gebruikt, zoals de meeste van de spelers en apparaten, het comprimeren van video voor een snellere uploads naar Facebook of Instagram terwijl er geen pixel verlies. Zet de camcorder video ' s in AVCHD/MTS/M2TS-indelingen naar gangbare formaten op uw editor programma zou gemakkelijk te herkennen en te accepteren. Naast, je mag knippen van uw lengte video, gewas de video naar de perfecte verhouding, het samenvoegen van meerdere video-clips, ondertitels toevoegen of selecteer rechts fps voor uw platform.

Wat is Nieuw in Versie 5.15.6:

  • Verbeterde downloaden motor voor de nieuwste video 's, verminderd geheugen verbruik tijdens het downloaden van lange video' s.
  • Verbeterde GPU-versnelling docking-tech te leveren sneller, vooral in H. 264 en HEVC video transcoding, zonder kwaliteit te verliezen.
  • Het verbeteren van video decoderen en coderen van snelheid.
  • Naast functionele upgrade, de product pagina van WinX HD Video Converter Deluxe krijgt ook een complete renovatie voor een betere leeservaring.

Bonus: Elke GOTD-gebruikers kunnen deelnemen in de Advent Kalender Giveaway nu! In totaal 24 cadeautjes betrekking management systeem, DVD-conversie, data back-up, antivirus, stuurprogramma bijwerken, PC-reiniging en-optimalisatie, etc., zijn weggegeven in December in de aanloop naar Kerstmis. Check out de huidige cadeau!


Download grootte: 56.8 MB

Normale prijs: $45.95
Ontwikkeld door: Digiarty Software

Tijd tot de actie afloopt: 9 uur en 44 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *