Welkom op de RCC Website

Welkom op de website van de Roosendaalse Computer Club. De RCC is helaas niet meer, maar deze website word nog steeds voor nostalgische en administrative redenen aangehouden.

Hier geven we elke dag gratis software weg. De installatie van deze software is weliswaar op eigen risico, maar de uitgever is al jaren betrouwbaar gebleken.

Vandaag is in de aanbieding:

Process Lasso Pro 9


Process Lasso Pro 9

 

Omschrijving:

Process Lasso is NIET zomaar een andere taakbeheertool. Het beschikt over een vloot algoritmes, ontworpen om dynamisch de prestaties van je PC een boost te geven. Waaronder ons beroemde ProBalance algoritme, die tijdelijk de prioriteit van problematisch achtergrondprocessen verlaagd om de PC responsiveness te verbeteren, zoals aangetoond in de echte wereld en in synthetische tests.

En er is Bitsum Highest Performance power plan, die is ingesteld voor maximale prestaties wanneer die nodig zijn, en IdleSaver om omlaag te gaan naar een meer conservatief energiegebruik wanneer je even weg bent.

Bovendien kan de gebruiker diverse soorten systeeminstellingen automatiseren met regels en persistente procesprioriteiten, CPU affiniteiten, etc.. Het werk echt, vergis je niet! Het is bedoeld voor power-users, maar ook gemiddelde gebruikers kunnen het gebruiken door de software gewoon te installeren. In de meeste gevallen is er geen verdere configuratie meer nodig! Bezoek https://bitsum.com voor meer info.

Wat is er nieuw:

  • Afstemming voor de nieuwste CPU's en apparaten;
  • Verbeterde core-gebruiks weergave;
  • Grafiek kleuraanpassing;
  • Een overvloed aan andere incrementele verbeteringen.

Download grootte: 1.77 MB

Normale prijs: $36.00
Ontwikkeld door: Bitsum Technologies

Tijd tot de actie afloopt: 15 uur en 45 minuten

Klik hier voor download


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *